Terrazzo felújítás, csiszolás

A terrazzo padló burkolat

nem kőburkolat de természetes kőből készül ezért a kőburkolatokhoz soroljuk. Egyre több helyen használják mivel praktikus és a modern építészet előszeretettel használja.

Öntött terrazzo polírozás

A csiszolás mellett a polírozás is sokat segíthet a Terrazzo kőburkolat felújításán. Ott ajánljuk a polírozást, ahol a burkolat elveszti a régi fényét és a szép csillogó hatás megszűnik. A terrazzo padló polírozása után maximálisna elégedett lesz majd a munkánkkal.

Terrazzo padló fényezés

A karbantartó polírozás igazi csodákat tehet az ön Terrazzo padlójával. A polírozással gyorsan és hatékonyan valamint kis költséggel állítható vissza a terrazzo padlólap vagy öntött terrazzo padló eredeti fénye.

Kapcsolat

Terrazzo padló csiszolás

Amikor a Terrazzo padló elveszti a gyönyörű csillogó felületét és kisebb nagyobb karcolások és sérülések borírtják de nem szeretne új kőborítást lerakni akkor a Terrazzo padlócsiszolás jelenti a megoldást. A padló csiszolás után újra csillogni fog és ragyogó dísze lesz otthonunknak. Amennyiben elveszti a fényét akkor időnként a polírozás is segít majd rajta..

(+36) 30 971 4479

Keressen minket telefonon,
vagy írj nekünk üzenetet!